Tyxo.bg counter BGWebCounter
Вход | Регистрация

Пазарска количка

0

продукта
--------------------
Всичко

0

Пазарска количка

Отстъпки

  • При покупка на стойност над 80 лв. разноските по доставката се поемат от търговеца!
    (доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни до офис на куриерска фирма "Спиди" или "Лео Експрес".)
  • При покупка на стойност над 600 лв. можете да се възползвате от допълнителни отстъпки (повече информация можете да получите на телефони 042/ 606 800; 042/ 606 899)!

Условия

Минималната сума за поръчка в сайта е 30 лв.КатегорииСертификати за качество


G-Drive Racing ще участва в надпреварата "24 часа на Льо Ман" и WEC на Световното първенство FIA 2015 г. с два болида


Руският отбор G-Drive Racing, който поддържа бранда за премиално гориво G-Drive «Газпромнефт", ще вземе участие в световното първенство за издръжливост FIA WEC за 2015 в категорията LMP2 с два болида. Участниците в световния шампионат и състезанието "24-те часа на Льо Ман" през 2015 г., бяха обявени на 5 февруари по време на традиционната си пресконференция FIA WEC в Париж, с която се представя готовността на екипите за моторния сезон: тогава бяха обявени както състава на екипажите, така и шасито са болидите.

Руският екип G-Drive Racing ще вземе участие в FIA WEC за четвърти път. Лидер на сезона 2014 по брой победи на етапите и завоювани пол-позишъни продължава да се състезава под номер 26. Роман Русинов (Русия), Julien Canal (Франция) са били партньори през 2014 г., в новия сезон екипажът ще бъде допълнен от Сам Бърд (UK). Екипажът ще бъде подпомогнат и от втората кола под номер 28: Луис Филип Дерани (Бразилия), Густаво Якман (Колумбия), Рикардо Гонсалес (Мексико). Също така беше представен и новият дизайн на болида G-Drive Racing.

"През новия сезон на световния шампионат за издръжливост отборът G-DriveRacing влиза със статута на сребърен медалист и обективна лидер”, - казва директорът на Регионални Продажби "Газпромнефт "и ръководител на проекта G-Drive Racing Александър Крилов. – „Беше решено да се укрепи позицията и да бъдат пуснати в шампионата заедно две коли G-Drive Racing. Международен състав от силни пилоти е в състояние да води отбора до целта - победа през 2015 г.”