Tyxo.bg counter BGWebCounter
Вход | Регистрация

Пазарска количка

0

продукта
--------------------
Всичко

0

Пазарска количка

Отстъпки

  • При покупка на стойност над 80 лв. разноските по доставката се поемат от търговеца!
    (доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни до офис на куриерска фирма "Спиди" или "Лео Експрес".)
  • При покупка на стойност над 600 лв. можете да се възползвате от допълнителни отстъпки (повече информация можете да получите на телефони 042/ 606 800; 042/ 606 899)!

Условия

Минималната сума за поръчка в сайта е 30 лв.КатегорииСертификати за качество


Масла G-Energy ще бъдат тествани на рали-рейда "Baха Беларус-2015"


Компанията "Газпромнефт - смазочни материали", производител на марковите масла G-Energy, като част от цялостна програма за подпомагане на моторните спортове предоставят на своите продукти на състезатели, участващи в рали-рейда "Баха Беларус-2015". На трасето Полоцк спортистите ще използват маслата G-Energy Racing, които са специално предназначени за използване в екстремни условия на офроуд състезания.

"Газпромнефт-смазочни материали" не за първи път тества качеството на своите продукти в рамките на рали състезание. Като генерален партньор на руския шампионат по рали-рейдове в миналото сезон, компанията е провела над 100 изследвания на своите продукти по различни маршрути. В сътрудничество с екипите G Energy-Team и МАЗ – SPORTавто по време на рали-маратон "Дакар - 2015" експертите на "Газпромнефт - смазочни материали" са пътували до най-известното офроуд състезание с екипажите им и са проследявали в реално време на динамичните промени в свойствата на маслата.

Всички проведени изследвания са потвърдили отличното представяне на моторните масла G-Energy Racing, които осигуряват надеждна работа на двигателя при различни състезания.

"Нашата компания е единственият руски производител на състезателни масла. Ние непрекъснато разширяване и подобряване на нашата продуктова гама, оптимизираме формулите, използваме най-новите технологии, за да вървим в крак с времето, предлагайки на потребителите качествен продукт, съответстващ на най-високите международни стандарти, - каза заместник-генералният директор по маркетинг и бизнес развитие на фирма "Газпромнефт - смазочни материали" Роман Зимовец. - Тестовете в условията на рали-рейдове предоставят уникална възможност да демонстрираме високите експлоатационни характеристики на маслата G-Energy. И ние уверено участваме в екстремни състезания с нашите продукти ."