Начало Продукти Пазарска количка Контакти Подбор на продукти

Международен проект на G-Energy Service стартира в България


В рамките на международен проект на компанията „Газпромнефт – СМ” по развитието на независими партньорски станции за техническо обслужване, в България бяха открити последователно две Станции за техническо обслужване (СТО): G-Energy Service – за обслужване на леки автомобили и G-Profi Service – за лека и тежкотоварна техника.

G-Energy Service е разположен в столицата на страната – София на адрес булевард „Президент Линкълн” №105. Ремонтната зона на автосервиза е оборудвана с шест зони с подемници.

G-Profi Service е открит в Стара Загора на адрес булевард „Патриарх Евтимий” № 3 А. Това е първият в Европа G-Profi Service, предназначен за обслужване на леки автомобили и тежкотоварна техника.

И двете станции на проекта предлагат на клиентите си широк асортимент от смазочни материали и технически течности, произведени от „Газпромнефт – СМ. В СТО работи квалифициран персонал.

Заместник-генералният директор на компанията „Газпромнефт- СМ” по продажбите – Александър Климашин заяви:
„Нашата стратегическа цел е разширяване на проекта в международен план. Днес такива станции работят в 14 страни по света, като нашето намерение е тази мрежа да се развива с нарастващи темпове. Виждаме, че това е перспективен канал на взаимодействие с потребителите от различните страни. Днес лидерството на пазара е възможно само благодарение на формирането на уникални предложения, които не просто гарантират високо качество на продукцията, но и осигуряват на потребителя квалифицирано решение на задачите, които възникват в процеса на експлоатация на техниката”.